Napi látogatók: 14 - Összesen: 366731  

Tiffer 21 Kft-t 1994. január 01-jén alapították Székesfehérváron, az alapító tagok közül Kótai Zoltán és Hegedűs Zoltán a jelenlegi tulajdonosok.

A cég Székesfehérváron az Alba Ipari Zónában építette fel központi telephelyét.
Központi telephely és postai cím: 8000 Székesfehérvár, Zsurló u. 15.
Székhely: 2727 Újlengyel Kossuth u.1/A.

Tevékenységi körébe tartozik:

- irodák, gyártócsarnokok napi- és nagytakarítása

- saját épületek bérbeadása (irodák, műhely)
- kisebb irodai épületek, csarnokok (1000 - 3000 m2) építése a tervezéstől kulcsátadásig.

Bizonyos vagyunk abban, hogy minőségben, megbízhatóságban és árban versenyképes ajánlatot tudunk adni a fenti témák bármelyikében, a terület és a pontos igények felmérése után.


Kereskedelem

A különböző tevékenységek szétválasztása miatt 2008.09. hó-tól a Tiffer 21 Alba Kft foglalkozik a JOHNSON DIVERSEY tisztítószerek, PLUM kéztisztító rendszer, a TTS takarítóeszközök, valamint higiéniai anyagok (kéztörlő, wc papír, folyékony szappan, szemeteszsákok, stb.) forgalmazásával.

A JohnsonDiversey szerek felhasználása sokrétű: takarítócégeknek napi- és nagytakarításhoz tudunk ajánlatot adni, külön panzió és szállodai programunk van, a főzőkonyhák tisztítása és a mosogatás /komplett HACCP program/ szintén nagyon fontos része eladásainknak, valamint jelentős a mosodák ellátása is.

A PLUM kézvédő termékcsalád használata megvédi a bőrt, amely gyakorlatilag a test védelmét látja el, kiiktatja az ekcéma betegségét, így már egy dolgozó táppénz költségének megspórolása fedezi egy 15-20 fős munkahelyi kollektíva kézvédelmének teljes éves költségét. Emellett a PLUM piacvezető az ipari szemmosók területén is.

A higiéniai anyagok közül a legjelentősebbek a papír kéztörlők, WC papír, szemeteszsákok /többféle méretben, vastagságban, színben/, folyékony szappan, valamint ezen anyagok használatához szükséges különféle adagolók forgalmazása. Az anyagok minősége, kiszerelése, márkája, ára alapján sokféle ajánlatot tudunk adni.

A kéziszerszámok közül elsősorban az ipari felhasználók részére szánt német METABO márka felsőkategóriás termékeit forgalmazzuk, egyben gondoskodunk a szervizháttérről is. A márka egyedülálló versenyképességét jól mutatja, hogy miközben a termékek árai a középkategóriás versenytársak áraival vannak egy szinten, a megvalósult innovatív technikai megoldások a csúcsminőséget jelentik, és ezt erősíti a már-már legendás megbízhatóság, amit a termékekre adott 3 év garancia is jól mutat.


Napi takarítás

Az elmúlt időszakban munkánk eredményeként - amit a jó minőségű, megbízható szolgáltatás mellett a megbízóval tartott magas fokú kapcsolattartásnak, valamint a sokrétű munkavégzésnek (bútorrakodás, költöztetés, tisztítás magasnyomású berendezéssel, csarnoksúrolás, úttisztítás, park-gondozás, virágápolás, csúszásmentesítés, hóeltakarítás, festés, gombás falrészek felületkezelése, stb.) is köszönhetünk - számos jó nevű külföldi érdekeltségű vállalat partnerévé váltunk és ma már naponta kb. 100.000 m2 felületet tartunk tisztán, közel 90 dolgozóval.

A cég gépparkjának értéke meghaladja a 45.000.000 Ft-ot. A Tiffer 21 Kft 5.000.000 Ft-os felelősség biztosítással rendelkezik, amelyet a K&H Biztosító Rt-vel kötött.


Referenciáink

IBM SP KFT (Székesfehérvár 1995-2003)
VIDEOTON EAS KFT (Sárbogárd 2001-)
DHL Exel Supply Chain (Unilever/Üllő 1999-, Tesco/Budapest 1999-2002, Csemege-MatchVecsés 2002-, Auchan/Üllő 2002-2006)
HAMMERSTEIN (Mór, 1996-98, 2000-)
RÉV Szálló (Székesfehérvár, 2000-)
HARMAN/BECKER KFT (Székesfehérvár, 1996-1999 és 2000-)
ALPINE KFT (Biatorbágy, 2002-)
M+W Zander /IBM 035-ös épület, Videoton Ipari Park/ (Szfvár 2003-tól)
SANMINA Kft /volt IBM épület/ (Székesfehérvár, 2003-)
FEJÉR MEGYEI MUNKAÜGYI KÖZPONTOK /9 épület/ (2008-)


A cég tulajdonosai egyben a cég vezetői is, ők irányítják a mindennapi munkát és tartják a kapcsolatot a partnercégek képviselőivel. A vezetők a Külkereskedelmi Főiskolán végeztek, angol, német és francia nyelven tudnak kommunikálni. A Tiffer 21 Kft egyik erőssége a rugalmasság, a cég vezetői könnyen elérhetőek, bármely sürgős esetben azonnal tudják teljesíteni partnereik bármely különleges kívánságát.


Takarítási rendszer

A takarítási szolgáltatás folyamatos, magas szintű elvégzésének feltétele a megfelelően képzett és motivált munkaerő, a jó minőségű eszköz- és géppark, valamint, hogy a takarítás, irányítás, ellenőrzés folyamatai szabályozottak legyenek, és ezek egy egységes, a megrendelő számára is könnyen átlátható rendszert alkossanak.
A Tiffer 21 Kft a leírtaknak megfelelően végzi partnereinél a munkát. 1998. április végétől megkezdődött az ISO 9002 minőségbiztosítási rendszer kiépítése a Szenzor PE Gazdaságmérnöki Kft felkészítésével és végül 1999. május 30-án a Det Norske Veritas Kft. tanúsította rendszerünket.


Kommunikációs lehetőségek

A különböző szintű takarítóknál, a műszakvezetőknél mobiltelefon van, akárcsak a project-vezetőknél és a cég tulajdonosainál, így napi 24 órában mindenki elérhető. A folyamatos munkavégzéssel járó napi kapcsolattartás mellett szükség van a megrendelő részéről a takarításért felelős munkatársak és a Tiffer 21 Kft különböző szintű vezetőinek heti, havi rendszeres találkozóira, ahol áttekintik és értékelik az eltelt időszak eredményeit, meghatározzák a következő időszak feladatait.


Raktárak és gyártócsarnokok tisztítása


A referencia cégek átnézése során kiderül, hogy cégünk leginkább termelő üzemek, logisztikai központok teljes körű tisztítására specializálódott. A napi takarítás mellett az állványzatok, mennyezeti csövek és légtechnika időszakos takarítását is mi végezzük, a keletkező szemetet (fólia, papír, karton, raklapmaradvány, stb.) folyamatosan gyűjtjük, válogatjuk, préseljük, jelezzük az épületüzemeltetés felé a szükséges konténercseréket, megszervezzük a téli hó- és csúszásmentesítést, végezzük a zöld területek gondozását, vállalunk egyéb munkákat is, mint pl. bútormozgatás.

A legátfogóbb és legszélesebb körű munkát az IBM székesfehérvári gyára számára végeztük, ahol eleget kellett tenni a Magyarországon egyedülálló méretű tisztatér takarításának több, mint szigorú követelményeinek is. A takarítási munkákat sokszor termelési viszonyok között, karácsonyi vagy egyéb ünnepnapokon, limitált idő alatt kellett elvégezni, ami a szervezést különösen megnehezítette és folyamatos, nagy mértékű rugalmasságot követelt meg cégünktől (például Húsvét vasárnap és hétfőn a női dolgozókat nem volt könnyű rávenni vidéken, hogy a családi készülődés és ünnep helyett a tisztatéri falat mossák). A takarításon kívül feladatunk volt a cég termelési hulladékának gyűjtése, szelektálása, feldolgozása, az épület felső csöveinek, légtechnikájának tisztítása, az összes lehetséges kertészeti munka elvégzése, a teljes terület hó- és csúszásmentesítése és a mindig adódó egyéb plusz munkák tömegei, pl. költöztetés. A munka összetettsége mellett további kihívást jelentett, hogy napi három műszakban, hétvégén, ünnepnap, szinte megszakítás nélkül üzemelt a gyár és amikor évi 4-5 napon keresztül nem volt termelés, nekünk akkor kellett a negyedéves, féléves nagytakarítási munkákat elvégezni, azaz a ?"leállások"? jelentették a legfeszítettebb munkavégzést.


Cégünk teljes egészében ismeri, hogy melyek a gyártó- és raktárcsarnokok működésének, takarításának nehézségei, ezeket miként kell megoldani. Tevékenységünket a megrendelő tevékenységéhez igazodva, azt nem zavarva végezzük, jelezzük az üzemeltetés felé az épületben tapasztalt esetleges problémákat (kiégett lámpa, eltört ablak, letört kilincs, csaptelep, stb.), valamint előre jelezzük, hogy az esetleges üzemeltetési változások a takarításra nézve milyen új követelményekkel járhatnak.

Copyright 2008 Tiffer 21 Kft.Az oldalon található tartalom a Tiffer 21 Kft tulajdonát képzi.
Kezdőoldal / Újdonságok / Cégismertető / Termékeink / Kapcsolat
Az oldalt készítette a 2V'99 Kft.